2014. június 12., csütörtök

"Körby Parancsnok" újra pöfög... ennek a Hadházi lakópart együtt örült! :) El sem hiszem... ennyi szenvedés után... Hihetetlenül kimerültem már... Ha tegnap nem indul el lehet feladom. Nem volt szikra csak gyújtásra fordításnál, vagy lefordításnál. Kimentünk Ebesre egy működő autóból kiszedni a trafókat, a fekete dobozt mert biztosan az rossz. Másik gyújtókábellel, másik gyertyával. Minden vezeték átnézve... semmi... egyszerűen semmi... teker mint a bolond de nincs szikra! Egy fejlövést is leadott, amire azt hitték a lakók hogy lőttek... Mondjuk tényleg nem szólt kicsit.

Nem húzom tovább mindenkinek mondom hogy fekete, zöld, barna a sorrend odalent. De rá is van vésve a nyákra a szám: 15, 7, 31. Ennek megfelelően kell rádugni is ahogy a másik vége a trafón van a kábeleknek. 


Kikészülök... ilyen bagatell dolgon elcsúszni :/ Az volt a baj hogy biztosra vettük hogy jól emlékszünk és ezek a kábelek így kellenek. De nem baj... az a lényeg hogy megy és megoldódott! És minden cucc kibírta hogy elcsesztük elsőre. Köszönöm mindenkinek a segítséget, még összepakolás, tápkábelezés, irány a műszaki vizsga, majd még egy kis csiszolás és DEVIL! :)


0 megjegyzés:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!