2016. május 12., csütörtök

Megjött! Végre nálam van! Mielőtt nagyon belemegyek és megmutatom a cuccot Nektek szeretnék köszönetet mondani Muczán Gábornak és Horváth Gyulának, akik mindent megtettek, hogy maximálisan elégedett legyek és segítettek lebonyolítani az üzletet, tér-idő kontinuumon keresztül! :) Köszönöm Fiúk! :) Ugyanitt szeretnék egy kis reklámot is elereszteni hálából: Vásároljatok Ti is TÉ-MEN Kft-nél, íme német oldalról megközelítve: TrabantWelt!

Szóval megjött, itt van, fogom a kezemben nappaliban! :) Felér egy "Kipufogó pornóval"... Ez egy most kikísérletezett termék, mármint ami az anyagát illeti: aluplatírozott anyagból van. Külsőre, matt, de mégis fényes anyag, festeni nem szükséges. Csúcsos sportdob a hivatalos neve, vagy ahogy többen ismerik Ninausz dob. A cuccot alapvetően német exportra készítik, de nagy örömömre itthoni Trabisokkal is szóba állnak, mi több segítenek is... :) 

 
Aki nem ismerné a cuccot: ami a lényeg, hogy ez egy sport dob, tehát teljesítményt növel, a gyári adatok szerint bődületes 26 lóerő áll rendelkezésünkre, ami ahogy a Trabant kézikönyv írja "felelőtlen száguldozásra ne csábítson minket" (eddig is alig bírtam vele), na ezt növeljük mi meg kb 35 pacira! :) Ráadásul úgy, hogy ezt hivatalosan, szabadalmaztatva tesszük. Mondjuk én nem gyári dobról váltok, hanem "A" dobról, kíváncsi leszek, így milyen változást fogok érezni. Íme egy mérés:


Felrakni még nem volt időm, de már nagyon izgatott vagyok, hogy fog vajon muzsikálni! :) Szerintem a 125-ös fúvókákat meghagyom a direktszűrővel, ami kérdéses az a hátsó dobok kérdése, mert ami most van az kaotikus. Én szeretném ha a Waresz 353 dob maradna, de lehet hangoskodás lesz megint ebből és inkább a gyári hátsó dob lesz a befutó... meglátjuk! :) Hamarosan jelentkezek egy videóval szerintem. :)





0 megjegyzés:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!