2014. október 20., hétfő

Nem tudom ki hallott róla, vagy ki nem, a Rozsdakupac magazin országos találkozót hirdetett, melyet minden megyeszékhelyen, nagyvárosban megtartottak. (bár a városokon belüli helyszín az utolsó pillanatokban változott egy párszor végül megtalálták az ideális helyet) A szervezést Facebook Eventen keresztül oldották meg.

Az indulás elég érdekes volt, egy zúzós nap után rohantunk haza hogy pattanjunk át Körby-be és go. Aha... gondoltuk... indult zárom a garázst és leáll. Hát mi van ezzel? Indítózok, simán indul, megy... gáz adás leáll. Ajajj... Nem kap elég benzint? Érdekes volt mert 2 liter volt benne... Már majdnem elmentünk benzinért egy kannával hogy visszajövünk és beletöltjük de mondom még egy uccsó próba. Beindult és szépen lassan mentünk... adtam egy nagyobb gáz fröccsöt és bedadogott, leállt. Alacsony fordulaton 30-40-el átrobogtunk a közeli kútra, tankoltam bele és megjavult. Ennyi volt a baja... benzin kell bele, borzalmas egy autó. :D

Jött a fürdés, majd a törölgetés és talira indulás. :) A találkozó maga remek volt, sok embert megismertem ismét és beszélgettünk egy keveset a márkatársakkal, megnézegettük egymás gépét. Az ilyen találkozókra nagy szükség van a KGST Party megszűnése óta... Sajnos nem volt vonulás, még úgyse rendőri felvezetés, szervezés... Kárpótolt minket egy két igazi ritka vas! :)




Maci is fürdött:

A taliról jó sok képet itt találtok... A blogra csak egy párat kiemelek :)













0 megjegyzés:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!