2013. szeptember 16., hétfő

A cím nagyon sokat mondó, talán nem is lehet szavakkal leírni elég részletesen, hogy mi munka van abban, hogy a kocsi ismét pöfög... noha "csak" két napot vett igénybe, hogy újra menjen, azért nagyon sokat dolgoztunk vele. És előtte egy jó hónapot-másfél hónapot szegényke ácsorgott is. 



Hála istennek olyan segítségem volt, amilyet az ember csak álmodni mer, ezen a fórumon is szeretném MEGKÖSZÖNNI Nektek fiúk, hogy rendelkezésemre álltatok! (Ugyanakkor a kedves olvasóknak meg bocsi, a képek minőségéért, sajnos a körülmények és a tisztaság nem tette lehetővé hogy erős vassal fotózzak)






Az az új motorblokk egyszerűen hihetetlen, úgy megy tőle a kocsi mint még soha, nagyon nyomatékos, fürge vas lett belőle, nem hiába a gyári főtengely. A motoralkatrészeket ugye lefényeztem, de erről még sajnos nem tudok Nektek képet mutatni, mert idő közben besötétedett és már nem készítettem képet, de ígérem, hogy holnap pótolni fogok mindent! :)


Apró malőrök még akadnak az autóval kapcsoltban, itt-ott úgy tűnik összetestel, de majd ezeket holnap kibogarászom... a lényeg, hogy ma tesztelgettem, próbálgattam, ha menni kellett valahova akkor bizony Körby volt! :)

Mert, hogy Ti még nem is tudjátok, hogy lett egy 2001 év végi Suzuki Swift is. Ne kérdezzétek kérlek, hogy honnan, mennyiért, stb... csak van és kész :) (persze legálisan) Egy klassz kis 1.0 literes Szuzi 33.000 km-rel, szaladgálós autónak.



Nagyon jól összebarátkoztunk vele is, de ez a mai móka Körbyvel, felnyitotta a szemem hogy azért ez nagyon hiányzott. :) Egyszerűen nincs még egy ilyen autó mint a Trabi. :) Szép ámokat! Holnap lövök képet az új motortérről ígérem! :)

0 megjegyzés:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!